woensdag 5 juli 2017

Sta even stil......


Hoi allemaal

Sta even stil bij de geur van het gras, het lied van de merel, de vorm van een blad.
Sta even stil en merk op.

Vinden jullie deze tekst ook niet prachtig? Hij staat op het label gestempeld. Het is 1 van de stempels van het stempelvel van Marianne Design en heet "Eline's Words Mindfulness"


Deze keer maakte ik een spring kaart voor jullie. Ik hoop dat het goed te zien is op de onderstaande foto. Ik maakte een balkje. Deze is de hoogte van je kaart en dan als een harmonica gevouwen. Daarna opgeplakt. Voor de stevigheid heb ik in de punt er nog een gemaakt maar dan kleiner. Het vierkant heb ik gemaakt door 2x de hoekmal (Anja's triangel) te stansen. en tegen elkaar aan te plakken.

Deze dan geplakt met het springertje op de basiskaart. 


Aan de rechterkant heb ik een strook geplakt en aan de bovenkant niet vastgeplakt zodat het label ertussen kan. Ook heb ik weer lekker "gekliederd" met de Nuvo drops. Ik vind ze echt heel erg mooi en makkelijk te gebruiken.

Ik hoop dat jullie de kaart leuk vinden. Ik ben er blij mee en heb er heerlijk aan gewerkt.
Hieronder weer alle linken van de gebruikte producten. 

Groetjes en veel knutsel plezier, Ine xx


LR0468-Creatables-snijmal-Anjas-triangleEC0163-Clear-stempels-Elines-Words-mindfulness-GelukLR0412-Creatables-Labels-Cotton-Lace  LR0391-Creatables-snijmal-tassel-fringe  LR0438-Creatables-snijmallen-Petras-larix-Marianne-Design  LR0457-Creatables-stencil-Petras-circle-with-bird PM-4K-10003-Linnenkarton-vierkante-kaart-Precious-Marieke-Condolence   Pretty-Papers-bloc-english-roses-PK9143  Nuvo-crystal-drops-bubblegum-blush-672N

3 opmerkingen:

 1. Heel mooie tekst Ine, en een prachtige springkaart!
  Groetjes
  Jantine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi kaartje en een leuke tekst, Ine.

  Groetjes, Sjanie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen