workshops datums en foto's

Hoi allemaal, op deze pagina kun u leuke foto's zien van de workshops die ik geef. Ook komen er nieuwe datums op te staan, en wat we gaan doen.
Ik werk alleen in kleine groepjes van max 3 personen. Op locatie kan ik wel met grotere groepen werken. Voor speciale wensen en het maken van afspraken: ines-hip-en-zo@hotmail.com
Ik heb weer wat nieuwe workshops gepland staan. Misschien heeft iemand er zin in.
Het gaat om een kerst workshop.
We gaan kerstboompjes maken van grote dennenappels.
We gaan eerst 2 potjes opschilderen en beplakken met servetten. Servetten heb ik hier en keuze genoeg. De 2 potjes moet je zelf mee brengen. Dit mag van alles zijn maar moet een doorsnede hebben van ongeveer 9 tot 12 cm. Tip, kijk een bij de kringloop of bij wat je weggooit van conserven o.i.d. Ik zelf heb een leeg potje van fruit gebruikt. En de bolle is van Xenos en is een weckpot.  Bol is wel moeilijker met het beplakken met het servet. Maar alles is goed. Ik bewaar zelf ook nog wel wat potjes.
Daarna worden de dennenappels vast gemaakt op je potjes en gaan we deze versieren.

Ik heb verschillende mogelijkheden voor data:

Voor mensen die moeilijk de trap op kunnen doen we de workshop beneden. Dan kan ik 4 mensen plaatsen. (vol is vol) deze is op woensdag 26 november van 11 tot 14 (ongeveer) is incl lunch en koffie, thee e.d.
Kosten zijn 14.50

Op dinsdag 2 december van 10 tot ongeveer half 1. Hier zit geen lunch bij maar natuurlijk wel koffie thee en iets lekkers. Kosten zijn dan 11.50
Op dinsdag 9 december van 11 tot 14 is incl. lunch en koffie thee e.d. kosten 14.50
Wil je je opgeven voor een van deze dagen mail me dan even op ines-hip-en-zo@hotmail.com of bel 06
14210346

Vol is vol…….. maar heb je zelf een dag en ben je met 3 personen dan kunnen we ook een andere datum prikken.
Op 17 november staat er ook nog een workshop gepland, mixed media. Dit zijn met verschillende technieken een canvas maken. Dit duurt de hele dag en kost 40.00
Er is nog een plek vrij.


Hopelijk tot ziens……….groetjes Ine


Op woensdag 7 mei is er een workshop Mixed Media.


Ook hierbij gebruiken verschillende technieken. Alles wordt onder begeleiding gedaan. Het is niet moeilijk maar wel heel erg leuk. je kunt of met een afbeelding werken (die je dan zelf meebrengt) of met een foto (ook zelf meenemen) of met stempels (die heb ik een hele boel)
Je leert werken met masks, pasta's en diverse andere materialen. 
Ook deze workshop duurt de hele dag, van 10.30 tot 15.00 en is incl een heerlijke lunch, koffie, thee en een lekkere koek.
Ben er snel bij want vol is vol.   Deze Mixed Media workshop  kost 35.00

Heb je zelf een datum en/of een groepje van 3 mail me dan even. Grotere groepen kan wel maar dan alleen op locatie.

Voor meer info mail me even op ines-hip-en-zo@hotmail.com

Groetjes Ine


Geen opmerkingen:

Een reactie posten