woensdag 3 februari 2016

Met veel liefde....

Hoi allemaal

Met veel liefde........... gemaakt.

Mijn beurt weer om een bericht te plaatsen op het blog van Kreatrends. En wat was het leuk om deze te maken. Geen kaartje maar een hanger. Maar opsturen kan ook gewoon hoor. Kan makkelijk in een envelop. Dan heb je toch echt een keer iets anders. 


Ik heb voor de basis 3 op een volgende hartjes gestanst. Bij de bovenste heb ik een plastic sheet genomen en die net iets kleiner gemaakt dan de onderste en net iets groter dan de bovenste. Er tussen in wat foam pads om het iets meer ruimte te geven. Ik heb het gevuld met wat kleine kraaltjes en pailletten. 
Ik heb er wat leuke vlinders op geplakt en een leuk vintage plaatje. Onderaan weer de leuke flosjes van Marianne Design.

Onderaan staan weer alle producten die ik heb gebruikt.

Groetjes Ine

Joy!-Foam-pads-2-mm-dik-5x5-mm    BR020-ColorCore-cardstock-In-the-Pink  CR1351-Craftables-snijmallen-Heart-(basic-shape)  6002-0322-Noor!-snijmal-vlinders-rond Studio-Light-Basispapier-dubbelzijdig-Janneke-Brinkman-BASISJBS153  STAPSC1302-Knipvel-Shabby-Chic-Studio-Light  Tim-Holtz-Distress-inkt-pad-Worn-LipstickLR0390-Creatables-snijmal-tassel-trendy 6002-0441-Snijmal-Billes-Bows

1 opmerking: