dinsdag 19 januari 2016

Your kindness always blows me away

Hoi allemaal

Mijn beurt weer om een verhaaltje te bedenken bij mijn nieuwe kaart. 
Your kindness always blows me away. Dat is de tekst op deze kaart.Ik hem hem lekker rustig en vrij simpel gehouden. Het prachtige papier en de mallen in combinatie met de stempel doen al genoeg vind ik.

Hij is ook erg makkelijk te maken.
Een cartstock van 15 bij 15,  dan een basis achtergrond erop van 14.5 bij 14.5 een design papiertje van 14 bij 14 erop. Dan heb ik nog een strook van 6.5 bij 15 erop geplakt. Vind zelf altijd dat een ingekleurde stempel zo op druk papier niet zo mooi. Door de strook roze krijg je weer wat meer rust in je kaart. 
De stempel is echt een hele fijne. Hij is van rubber en stempelt heel makkelijk prachtige strakke lijnen. De tekst stempel heb ik gestempeld op een hartje van de nieuwe mallen serie van Marianne Design.
De gebruikte materialen staan weer helemaal onderaan het blog bericht. Je kunt ook zelf zoeken in de webshop van Kreatrends

Hoop dat jullie hem weer leuk vinden.
Groetjes Ine 


PK9130-Pretty-Papers-Bloc-Country-StyleUptown Girl Bentley Gets Blown Away rubber stempels EB275 LR0397-Creatables-snijmal-Doily-Star CR1351-Craftables-snijmallen-Heart-(basic-shape) PL4502-Project-NL-Adhesive-stickers-Green-&-OrangeTim-Holtz-Distress-inkt-pad-Mowed-Lawn Ranger-Alcohol-inkt-applicator

3 opmerkingen:

 1. Prachtig kaartje, mooie kleuren, vind m super!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een vrolijke kaart en zo grappig, dat meisje aan die ballonnen, die "blown away" is :-)
  Groetjes
  Jantine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is een mooie kaart Ine in die lieve zachte kleurtjes. De afbeelding past ook heel leuk bij de tekst. Ik vind het een dotje.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen