dinsdag 6 juni 2017

-Dolfijn-

Hoi allemaal


Vandaag een lekker zomers kaartje van mij. Wat is het toch heerlijk weer. Soms wel wat warm om op mijn hobby zolder te zitten maar ik geniet er wel van. Ik hoop jullie ook.Ik heb easelkaart gemaakt met de prachtige mal van Marianne Design. Ik heb de grootste maat 3x gestanst. 2 daarvan heb ik met een hoekje aan elkaar geplakt en toen de bovenste dubbel gevouwen.
Nummer 3 plak ik dan daar weer bovenop. Dan kun je beginnen met het versieren.Leuk design papier gestanst met de mal 1 maat kleiner. Het visnet heb ik ik kleine stukken geknipt en daarna even gefrommeld. 
als je hem dan weer uitvouwt is het wat soepeler om het te verwerken en lijkt het net een echt net. De vuurtoren, schelpen en verrekijker heb ik uit deze mal gehaald. Ik heb alle randjes met Distress gekleurd. En met Nuvo Christal drops wat water druppels gemaakt.

Wat raffia en een paar echte schelpen maken de kaart af.Groetjes Ine


CR1404-Craftables-snijmal-Classic-Square-Marianne-Design  ADD10100-Snijmal-Amy-Design-Maritime-Nautical-FrameADD10101-Snijmal-Amy-Design-Maritime-Fishing-NetADD10102-Snijmal-Amy-Design-Maritime-Dolphins CR1361-Craftables-snijmal-Stitched-Waves-and-Clouds-Marianne-Design BGS10031-Achtergrondpapier-Amy-Design-Maritime-zeemeeuwenTim-Holtz-Distress-inkt-pad-Bundled-SageNuvo-crystal-drops-buttermilk-652N


2 opmerkingen: