dinsdag 8 december 2015

Gorjuss wenst je hele fijne feestdagen.


Hoi allemaal

Het begint nu al op te schieten richting kerst. Zijn jullie al bijna klaar met de kerstkaarten en heb je ze al gepost. Ik ben er nog even mee bezig maar ben bijna zo ver dat ik ze kan wegbrengen. 
Deze keer heb ik een lief stempeltje van Gorjuss gebruikt. Ik ben er helemaal verliefd op en er komen nog een paar kaartjes aan met een Gorjuss afbeelding.
Heel eenvoudig maar toch erg leuk.Mooie nieuwe spulletjes gebruikt. Onderaan geef ik alle rechtstreekse linken naar de webshop van Kreatrends.
De sneeuwvlokken van Precious Marieke zijn ook zo leuk. Ik plak er graag wat bling bling op, maar zonder zijn ze ook erg leuk.De flosjes van Marianne Design blijf ik echt geweldig vinden. Succes nog met het maken van de laatste kaarten en geniet van de voorpret (die vind ik vaak leuker dan de dagen zelf hihi)

Groetjes IneV010-ColorCore-cardstock-Purple-Ritz  6002-2042-Snijmal-Joy!-Crafts-sterrenrandLR0391 Creatables snijmal tassel fringe  PM10048-Snijmal-Precious-Marieke-Winter-Wonderland-Wondrous-Frame  PM10051-Die-Precious-Marieke-Winter-Wonderland-Snowflakes  LR0392-Creatables-snijmal-Snowy-Icicles  GOR-907313-Mini-Rubber-Stamp-Gorjuss-No.-13-Fairy-Lights


Geen opmerkingen:

Een reactie posten