dinsdag 24 november 2015

GorjussHallo lezers

Een kaartje voor Kreatrends. Hennie gaf me vorige week een prachtige Gorjuss stempel mee om een voorbeeld mee te maken. Ook vertelde ze mij dat deze stempel van Joy niet goed loopt
       6410-0301-Noor!-stempel-achtergrond 
Nu dat laatste snap ik dus helemaal niet. Je kunt er namelijk je eigen design papier mee maken. 
Ik de stempel afhedukt op zwart papier met Versamark. Daarna heb ik de afdruk bestrooit met embospoeder. Ik heb een glitter gebruikt in de kleur turquoise. Daarna heb ik hem op maat gesneden. Nu heb je prachtig papier in de kleur die jij zelf mooi vind. Ik heb er daarna de CR 1350 van Marianne Design erop gedaan. Nu vind ik het leuk om hem dicht te meken in een andere kleur. Dus ik heb er een turquoise cirkel achter geplakt. Een lintje erdoor en klaar.
De kwastjes (lr0391) vind ik ook zo leuk. Ik heb ze 3 keer gestanst van dunner papier. Je kunt ook dikker papier nemen. Dan is 1 per kwastje genoeg. Nu heb ik anderhalf genomen. Gewoon even oprollen en klaar. Je kunt er een kraalkapje op doen maar ook zonder zijn ze erg leuk.

Groetjes Ine

Groetjes IneCreatables-LR0385-snijmal-border-triangle  6410-0301-Noor!-stempel-achtergrond   LR0391-Creatables-snijmal-tassel-fringe  CR1350 Craftables snijmal ribbon doily with rosette  GOR 907201 Gorjuss rubber stempel Dear Apple1 opmerking:

  1. Wat een mooi kaartje Ine en wat een mooie kleurtjes echt een (grote) meidenkaart...

    Liefs,
    Diana
    xxx

    BeantwoordenVerwijderen