zondag 5 januari 2014

Nog even een overzichtje van de kerstmarkt

Hoi allemaal.

De beste wensen voor dit nieuwe jaar,dat allemaal maar gezond mogen blijven/worden en lekker creatief bezig kunnen zijn.
Op 16-17 en 18 december heb ik met mijn spulletjes op de kerstmarkt gestaan. het was echt heel erg leuk al had ik een valse start.
Ik wilde bij binnenkomst even mijn kraam een beetje opschuiven, nu ging dit niet helemaal goed. De hele boel stortte in. ik zat er tussen met allebei mijn duimen. En de kraam snel weghalen lukte ook niet want dan had ik de hele boel op mijn kop gekregen. Ik had echt heel erg veel pijn en dacht even van mijn stokje te gaan, maar gelukkig bleef ik overeind. Het eerste wat door mijn kop schoot was; "dit wordt geen markt voor mij" maar ik ben een taaie en met de hulp van wat mensen in het revalidatie centrum (dit was ook erg fijn dat het daar was, want de dokter kwam meteen kijken en die dacht dat er niets gebroken was) heb ik toch de boel kunnen opbouwen.
Een aardige dame die ook met een kraam daar stond heeft haar man gebeld en die kwam met "anicazalf" Dit is echt een wonder middel. De zwelling en het blauw zag je wegtrekken. Ik heb echt wel veel pijn gehad en de huisarts heeft het na een week toch nog even ingepakt omdat ik pijn bleef houden. Maar ik heb gelukkig nog een hele goede en gezellige markt gehad.
Hieronder wat foto's van die dagen.......

Groetjes Ine

1 opmerking:

 1. Oei Ine dat was een slecht begin van 't einde.
  Gelukkig toch niks gebroken.
  Hopelijk is de start van het nieuwe jaar al beter verlopen.
  Mijn allerbeste wensen en een gezond en creatief 2014 toegewens.
  Een prachtig kraam had je staan. Vast heel veel werk aangehad om alles te maken.
  Nog een fijne zondag.
  Groetjes,
  Carla

  BeantwoordenVerwijderen