maandag 22 juli 2013

Kaartje voor Kreatrends

Hoi hoi

Ik kreeg van Hennie van "kreatrends" een blokje papier. En wel Joy! papierblok 15x15 cm condoleance en dacht....ojee nu moet ik condoleance kaartjes gaan maken. Moeilijk......maar eenmaal bezig vond ik het helemaal niet zo moeilijk. Sterker nog ik vond het wel leuk om te doen. Ik hoop dat ik jullie nu ook een beetje inspiratie kan geven . Iedereen heeft ze wel eens nodig helaas.

Ik heb ze heel rustig gehouden,
De prachtige teksten zijn van Noor! Design en er zitten 8 verschillende op de sheet. Dus altijd wel een die bij je past. je kunt ze hier vinden. Noor! Clear tekststempel Condoleance
Ook is de stempel van de bloem in de webshop te vinden, Noor! clear stempel bloem- bladeren 1
De vlinder is hier te vinden.

Ik heb een strook van 6 bij 13 genomen, daar de bloem op gestempeld met stazon en de strook daarna bewerkt met distress inkt, Peeled paint en Stormy sky.  Aan de rechterkant heb ik de bloem nogmaals gestempeld maar nu met versamark (dit is een soort lijm) en daarop heb ik embossingspoeder gestrooid. Even bewerkt met de heattool en je bloemetje ligt er mooi bovenop.

Het mooie papier uit de condoleance blok is ook te gebruiken op "gewone" kaarten omdat het zo rustig is is het overal bij te gebruiken.

Graag tot de volgende keer.....

XXX Ine


3 opmerkingen:

 1. Meis wat zijn ze prachtig en integer.
  Ik zou ze nu nog niet willen ontvangen maar ik denk dat degene die ze krijgt er heel veel steun aan hebben

  dikke kus van mij

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige stijlvolle kaarten heb je voor Hennie gemaakt. Dat papier is idd mooi en die stempel is hier heel geschikt voor.

  Liefs Henriëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja Ine helaas hebben we deze kaartjes allemaal al eens nodig.
  Condoleance kaartjes mogen er ook wel mooi uitzien en je bent daar heel goed in geslaagd.
  Stijlvol gedaan.
  Ik maak ze ook altijd zelf.
  Groetjes,
  Carla

  BeantwoordenVerwijderen