maandag 13 mei 2013

Iets anders van mij.....


Hoi allemaal


Een kaartje van mij voor het blog van kreatrends.
Deze keer iets heel anders dan dat ik normaal vaak maak. Dat is ook het leuke van het maken van kaartjes voor een blog wat bij een winkel hoort. Ik krijg verschillende producten en de vraag daar iets mee te maken. Soms is dat een echte uitdaging. Deze keer dus ook. Ik moet zeggen dat het helemaal niet lukte in het begin, maar wat is het leuk om ook eens iets in vintage stijl te maken. Heel af en toe heb ik weleens iets gedaan, maar deze is echt naar mijn zin. Ik vind de Creatables Anja's vintage decoration echt heel erg leuk. Ik heb er ook al meer ideetjes mee.
Ook de stempel is erg leuk. het is een leuk vel met allemaal verschillende modelletjes erop. Dus ook weer veel mogelijkheden. 
Het stoeltje is van wederom een heel leuk stempelvel, die ik had gekregen van mijn vriendin, en nu heel goed van pas kwam.

Ik heb gestempeld met Stazon (bruin) en heb distress inkt  (vintage photo) gebruikt. Ook heb ik  nog stampendous Shabby embossing poeder (frantage) gebruikt in combinatie met mica. 

Al met al ben ik er wel weer tevreden mee.

Gebruikte materialen:Lint en bedels uit eigen voorraad maar ook verkrijgbaar bij Kreatrends Ga eens lang om een kijkje te nemen,

graag weer tot de volgende keer,

groetjes Ine

3 opmerkingen: