dinsdag 3 januari 2017

Gelukkig nieuwjaar

Hallo allemaal

Als eerste wens ik jullie lezers allemaal een heel gelukkig nieuwjaar. Hopelijk weer een heel creatief jaar. En natuurlijk wens ik jullie alle goeds en veel liefde toe.

Bij een nieuw jaar hoort ook weer een nieuw kaartje.
Ik had van Hennie de  
 •                                                   "Precious Marieke Seasonal Flowers" 

 • gekregen om voorbeeldjes mee te maken.  Ik heb het papier gebruikt van Yvonne Creations. Dat heb ik op mijn basis cardstock geplakt. Ik heb 2 maten gebruikt en heb de kleinste er schuin bovenop geplakt. 


  De bloemenrand aan de zijkanten heb ik ook weer uit mijn basis cartstock gesneden. 2x en aan elke zijkant 1 geplakt. Dat heb ik afgewerkt met een lintje dat ik bovenaan gestrikt heb,


  In de linkerbovenhoek heb ik ook weer een mal gebruikt uit dezelfde serie.  Ik heb daar hele kleine bloemetjes op vast gemaakt. 


  Het stempeltje is van Gorjuss. Kreatrends heeft er een heleboel, van groot tot klein. Kijk zelf welke jij het leukste vind. Ik deze ingekleurd met distress inkt.

  Ook de onderste rand is een mal uit dezelfde serie. Ik heb Gorjuss in het gras laten staan. 

  De tekst komt van een groot stempel vel vol met hele mooie teksten. Voor elke gelegenheid zit er wel iets bij. 


  En dan als laatste deze super mooie standaard. Ergens is het jammer om deze te verstoppen achter je kaart. De bedoeling is dan ook dat ik er nog iets anders mee ga verzinnen. Mocht het af zijn dan plaats ik deze natuurlijk weer hier op het blog en op het blog van Kreatrends. 

  Hopeijk vinden jullie het kaartje weer net zo leuk als ik.

  Veel liefs van Ine   Yvonne-Creations-Papierblok-Spring-tastic-YCPP10011  PM10084-Die-Precious-Marieke-Seasonal-Flowers-Border PM10085--Die-Precious-Marieke-Seasonal-Flowers-Corner PM10086-Snijmal-Precious-Marieke-Seasonal-Flowers-boterbloem   PM10083-Die-Precious-Marieke-Seasonal-Flowers-Card-Stand GOR-907404-Gorjuss-Ministempel-HeartfeltPrecious-Marieke-stempel-Seasonal-Flowers-Tekst-PMCS10017 Distress-reinker-Barn-Door-Tim-Holtz-TIM27218PI2078-Pickup-linnenkarton-Lichtrose-305x305-cm
 • 2 opmerkingen:

  1. Een heel mooi en vrolijk kaartje ☺
   Gezellige en fijne (knutsel) dagen
   Liefs van Erica
   {Heidebloempjuh}
   {DT De Egel-DDBD}

   BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi, Ine! Mooie kleuren ook gebruikt!
   Groetjes
   Jantine

   BeantwoordenVerwijderen