dinsdag 21 juni 2016

Hoera het is vandaag.Hoi allemaal

Hoera het is vandaag........ weer mijn dag om een kaartje op het blog te zetten.
De tekst komt van een stempel vel van Marianne Design. En de teksten zijn echt heel erg leuk. En "Hoera het is vandaag" zit er ook bij.Ik heb de kaart gemaakt met een mal van Dutch Doobadoo. Ik was helemaal verliefd op deze met de vlinder.
Ik heb hem getekend op papier en uitgeknipt. Daarna heb ik de binnenste lijntjes getekend op designpapier. En ook weer uitgeknipt en gesneden. 
Ik heb daar prachtig papier gebruikt van Studio Light. Ik vond het zonde om dat mooie papier helemaal onder te stoppen en heb er voor gekozen om er een mooie lijst om te doen.
Deze heb ik gemaakt met een mal van Precious Marieke.


De bloemetjes hebben jullie al vaker van mij gezien de laatste weken. Ze zijn ook zo mooi om te gebruiken.


Op de voorkant heb ik ook papier gebruikt van Studio Light. Een mooie strik erop en zo is eenvoud erg mooi geworden.

Groetjes Ine

Hieronder alle linken die rechtstreeks naar de winkel gaan van Kreatrends.
470.713.598 Dutch Doobadoo Card Art Butterfly Studio-Light-Basispapier-dubbelzijdig-Vintage-A4-BASISSL149      Studio-Light-Basispapier-Janneke-Brinkman-BASISJBS151   PM10048-Snijmal-Precious-Marieke-Winter-Wonderland-Wondrous-Frame

PM10064-Snijmallen-Flowery-Collection-Buttercup-Trio  EC0163-Clear-stempels-Elines-Words-mindfulness-Geluk6002-0322-Noor!-snijmal-vlinders-rond  PI2042-Pickup-linnenkarton-Middenbruin-305x305-cm  PI2044-Pickup-linnenkarton-Klei-305x-305-cm  Tim-Holtz-Distress-inkt-pad-Rusty-Hinge

Geen opmerkingen:

Een reactie posten