dinsdag 9 juni 2015

Een opkikkertje

Hoi hoi

Wat boffen we toch met heet weer hè? Toch vandaag een kaartje op het blog van mij.
Een  beterschap kaart deze keer. De nieuwe mallen van Marianne zijn ook zo leuk dus daar ben ik lekker mee aan de slag gegaan.Ik heb er deze keer een easel kaartje mee gemaakt. Ik ben begonnen met de mal van Dutch Doobadoo. Deze heb ik op het randje van een dubbel gevouwen stuk cartstock gelegd. Heb hem afgetekend en uit geknipt.Daarna nog een los getekend en geknipt. Zo heb je een dubbele kaart en een die je erop plakt. deze ben ik aan het versieren gegaan. Wat design papier erop. Een afdrukje ingekleurd en opgeplakt. Dan de leuke dokterstas gevuld met de bijpassende spulletjes. Alles uit gestanst en beïnkt met distress.


De tekst ook van Marianne Design heb ik gesneden geëmbost en beïnkt en daarna op wat golf karton geplakt.
Links boven zit nog een bloem die gemaakt is met een stencil van Joy. Die ga ik volgende keer ook nog eens gerbuiken maar dat komt volgende keer weer. Nu heb ik hem alvast in een hoekje geplaatst met een klein roosje erop.

Ik heb alles aangekleed met verbandjes, pillen en een pleistertje.

Hier zie je goed de spuit en de thermometer uit de dokterstas komen.

Rechtsboven zit ook nog een stethoscoop.De zilveren stukjes heb ik zilver gemaakt met embospoeder. 


Ik hoop dat jullie het kaartje leuk vinden. De afbeeldingen hieronder wijzen je meteen de weg naar de webwinkel. maar let op binnenkort komt er een nieuwe webshop, Er word hard aan gewerkt.

Groetjes Ine


470.713.118 Shape Art Flower 4 Dutch Doobadoo 09 - 8202  Bazix Cardstock Mocha  LR0362 Creatables snijmal Hospital  LR0363 Creatables snijmal Doctor  CR1316 Craftables snijmal tekst Een opkikker voor jou  6002/0431 Joy! snijmal bloemen maken  Distress inkt kussen Vintage Photo  


1 opmerking:

  1. Wat een onwijs leuke beterschapskaart Ine!!
    Mooi gemaakt en super gedaan met alle verschillende details, ik blijf er naar kijken, hihi.
    Lieve groetjes, Marleen

    BeantwoordenVerwijderen