dinsdag 12 mei 2015

New Arrival

Hoi hoi,

Vandaag weer met een kaartje voor het leuke blog van kreatrends. we hadden weer hele leuke dingen gekregen waar ik lekker mee aan de gang ben gegaan.


Ik vind het leuk om eens wat andere modellen uit te proberen. En deze heb ik eens gezien op een beurs. Niet moeilijk om te maken. Ik heb een 12" vel genomen en daar 15 cm vanaf gehaald zodat er een strook overblijft van 15 cm bij 30.4 cm. Ik heb aan elke kan een vouwlijn gemaakt op 7.5 cm.
Zoals je ziet heb ik daar een schuin stukje afgehaald. Ik heb dat gewoon even afgetekend met een post itt velletje wat ik diagonaal gevouwen heb. Zo heb je precies de goed maat. Ik heb onder het blauw in licht geel ook nog een stukje geplakt, ook weer afgetekend met het post itt velletje. Deze plak je er dan achter. Op de voorkant het ik dan de leuke ooievaar van Marianne gemaakt. Ik heb hem eerst in wit uitgesneden daarna de draagdoek nog in geel. Het hoofdje en de voetjes heb ik ingekleurd met distress. Er zitten ook hele mooie stempels bij. Op de voorkant en aan de binnen kant heb ik er een gebruikt.
Ook het wiegje is een mal van Marianne Design. Weer ingekleurd nadat ik hem geëmbost heb met distress.De binnen kant heb ik beplakt met design papier uit deze blok.
Het leuke treintje erop en je hebt een heel leuk felicitatie kaartje. 
Het lint komt ook uit de webshop, maar Hennie heeft vele leuke lintjes daar, Dus even lekker snuffelen is ook wel de moeite waard.


Ik heb een sluiting op de kaart gemaakt met kleine klittenband rondjes. Dat werkt heel erg makkelijk.
 COL1381 Collectables snijmal stork - ooievaar  LR0346 Creatables snijmal crib Marianne Design  PK9102 Pretty Papers Bloc : Rose Garden  Klittenband rondjes 10 mm  41093 Gehaakt kant wit 30 mm30 - 9204 Baby blue  49 - 5202 Banana

Geen opmerkingen:

Een reactie posten