dinsdag 28 oktober 2014

Een kaart optuigen!


Hoi allemaal,

Ik ben al druk met de kerstkaartjes bezig. En met dit leuke stempeltje van Paper Nest Dolls is dat extra leuk.
Ik heb een label gemaakt met behulp van een Shape Art Frame van Dutch Doobadoo, Ik heb de labels getekend met potlood en daarna netjes uitgeknipt. Om de randjes mooi glad te maken gebruik ik altijd een schuurmaatje Ik heb de 3 grootste labels gebruikt als ondergrond en nog een maatje kleiner heb ik hem van design papier gemaakt. Het is uit een blok van vorig jaar en weet zo het merk niet meer. Maar je hebt vast al mooi papier uitgezocht bij Kreatrends.  Ik ben daarna begonnen met het "optuigen"  van de kaart. Heb verschillende leuke dingen gebruikt, zoals een mal van Marianne Design, en een mal van Noor! om de dingen makkelijk te snijden en ook weer makkelijk uit de mal te krijgen heb ik eerst Cutter Glide in de mallen gedaan. Wel even laten drogen voor je gaat snijden en embossen.
Verder heb ik een aantal houten ornamentjes op de kaart geplakt. Ik heb ze eerst op kleur gebracht met distress inkt. 
De mal van Noor! design heb ik gestanst en geembost en daarna voor ik hem uit de mal heb gehaald, beïnkt. Ook met de Crused Olive, Distress inkt.
Ik heb een gaatje gemaakt met de Crop a Dile. En daar een paar lintjes doorgedaan en een belletje eraan gehangen.
Wat bloemetjes en blaadjes erbij en het geheel is weer af.


 

Ik hoop dat jullie de kaart weer leuk vinden. 
Hij is afgelopen weekend al te zien geweest op de beurs in Gorinchem. dus wie weet heb je hem al "in het echt" gezien.
Alle linken komen weer rechtstreeks in de webshop. 

Fijne knutsel week...... IneCR1293 Craftables snijmal Stars Semi Circle  6002/0360 Snijmal Noor! vierkant + kroonluchter 470.713.114 Shape Art Frame Label Mirror  6002/0331 Noor! snijmal Leaves - blad  SchuurmaatjeCutterglide 17 ml811500/0216 Hout ornament box Christmas Decorations811500/0217 Houten ornamenten Trees and decorationsDistress inkt kussen Crushed OliveCrop-a-dile


3 opmerkingen: