dinsdag 4 maart 2014

Groetjes uit Holland..........

Hoi hoi

Deze keer weer een leuke kaart van mij. Tenminste ik vind hem leuk hihihi
Het is weer een echt Ine kaartje. In mijn favoriete kleurtjes.
Ook heb ik een heleboel nieuwe spulletjes gebruikt die pas kort geleden zijn uitgekomen.


Ik ben nu begonnen met een enkele cardstock van 15 bij 15. Daarop geplakt een in een roze kleur van 14.5 bij 14.5 en dan daarna een velletje uit het mooie blokje van Marianne Design  "pretty paper blok" "rose Garden"

De leuke postcart stempel gestempeld op een stukje papier dat bij mijn restjes lag.. Ik heb een soort perkament achtig papier genomen.  Net langs het randje uitgeknipt en een postzegel erop geplakt. Ik vond die van de Nederlandse prinsesjes zo leuk dat ik ze wel gebruik op mijn kaartjes.  Deze is al gebruikt en heb ik netjes uitgeknipt. Ik zal er een kopie van neer zetten dan kun je hem gewoon zelf even op maat maken en uitprinten en gebruiken op je kaartje. (als je dat leuk vind natuurlijk)


Ik heb een Besties stempel gebruikt van Sherri Baldy. Dit is een clearstamp van Joy!! Die heb ik ingekleurd met distress inkt. Daarna heb ik hem geplakt op het prachtige nieuwe tuinhekje van Marianne Design samen met het leuke stoeltje. En de lantaarnpaal. Dat is een iets oudere mal van Joy! maar ik gebruik die nog regelmatig.
Ook het gras randje (ik heb er nu 2 gebruikt met 1 achter de afbeelding en 1 voor de afbeelding) is een oudere mal van Joy!


Een paar leuke bloemetjes in het gras en klaar is je creatie. 
Om de kaart nu toch te kunnen laten staan heb ik aan de achterkant een steuntje gemaakt. Dit gaat heel makkelijk met de mal van Noor! design.Ik hoop dat jullie de kaart weer leuk vinden. Ik vind het leuk als je een berichtje achter laat.

Groetjes Ine

Via onderstaande plaatjes kom je rechtstreeks in de webshop bij het desbetreffende artikel.


31 - 9205 Robin Egg    68 - 3303 Pinkish red    6410/0031 Noor! Clear stempel Postcard    PK9102 Pretty Papers Bloc : Rose Garden    CR1262 Craftables snijmal trellis flower 
  6002/0194 Snijmal Noor! Floral Flourishes lantaarn    6002/0290 Noor! Snijmal Cardholder    LR0297 Creatables snij- embossingmal French bistro chair    6410/0904 Joy! Clear stempel Sherri Baldy    Distress inkt kussen Crushed Olive

3 opmerkingen:

 1. wat heb je dit weer super leuk gedaan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is zeker een leuke en vrolijke kaart, top ☺

  Een hele fijne week met heel
  veel leuke dingen en knutselen.

  Veel liefsss van Erica ☼
  {Heidebloempjuh}

  BeantwoordenVerwijderen
 3. super leuke vrolijke kaart is het geworden!!

  groetjes,

  Gerrie

  BeantwoordenVerwijderen