dinsdag 4 februari 2014

PaspopjeHoi hoi 

Zo deze keer weer een kaartje van mij. 
Er zijn zoveel leuke spulletjes uitgekomen dat je bijna niet weet wat je het eerste wilt gaan gebruiken. Deze keer heb ik gekozen voor een malletje van Marianne Design. Het paspopje. Hij is zo leuk om te combineren met eigenlijk alles. Je kunt hem ook aankleden, maar daar heb ik deze keer niet voor gekozen. Ik heb een kaart gemaakt met de formaten 12 bij 14.5 cm. Daarop heb ik een velletje uit de "pretty papers" blog van Marianne design. Onder aan dit bericht staan alle rechtstreekse linken naar de website.
Ik  heb ook het malletje van Noor! 6002/0258 gebruikt, zodat je net een witte achtergrond krijgt achter het paspopje. Zo valt hij net wat meer op. Met wat bloemetjes een lintje en nog een malletje van Marianne is het helemaal af. Misschien hebben sommige van jullie de kaart al gezien op de beurs in Gorinchem. Hopelijk vinden jullie hem weer leuk. Tot de volgende keer weer.....

Groetjes Ine

Hieronder vind je alle ingrediënten voor deze kaart. Klik op de link en je komt rechtstreeks uit in de webshop van Kreatrends.

Handgemaakte bloemen wit assortiment     LR0292 Creatables snij- embossingmal Mannequin     LR0270 Creatables snij- embossingmal Anjas Vintage 2 Ornaments   Zelfklevende parels Silver  PK9103 Pretty Papers Bloc : Noir & Blanc


   lint
mal Noor! Design 6002/0258

8 opmerkingen:

 1. Weer een superkaart. Mooi ook in zwart/wit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige kaart! Er komt veel nieuw spul te snel achter elkaar vind ik....Weet gewoon niet waar mee te beginnen.
  Lieve groetjes, Monique
  www.crealoetje.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kaart Ine, echt voor dames met de "spiegel" er zo achter.
  groetjes, Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schitterende stijlvolle kaart Ine, supermooi.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind hem helemaal top!
  Liefs Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige kaart met de paspopjes. Heel leuk afgewerkt. Mooie kleurstelling. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Schitterende kaart, heel mooi gemaakt met die paspopjes.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen