woensdag 15 augustus 2012

nog een kerstkaartje

Hoi hoiik ben lekker bezig de laatste dagen. het schiet ook lekker op en ik vind het heerlijk om op mijn hobbykamer te zitten. Al is het dan warm weer, ik ben het gelukkigste boven op mijn kamertje.  S avonds zit ik dan wel lekker buiten als de rest ook thuis is.

Groetjes  Ine

3 opmerkingen:

 1. Hoi Ine,

  Leuk eens binnenkijken in die gezellige hobbykamer van jou. Geen wonder dat jij zo'n mooie creaties kan maken, wat heb jij daar allemaal zeg.
  Je kerstkaartje ziet er weer beeldig uit.Erg leuk met die stiksels rondom het boompje.
  Knutsel nog maar wat verder, dat doe ik ook.
  Groetjes,
  Carla

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo je kunt ook ruim zitten in je hobbykamer. Lekker vol spulletjes en leuk eens gezien te hebben. Moeten we eigenlijk allemaal eens doen, hoe we er bij zitten in ons hobbykamertje he? Leuke kerstkaart weer, je bent lekker bezig met je kerstkaarten hoor, ga zo door, dan ben je in december helemaal klaar. Doe je wel eens mee met de christmaschallenges? Kan je nog iets leuks winnen, kijk op mijn site bij de challengelijst en je ziet twee kerstbloggen. Groetjes Marijke.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Marijke

   nee eigenlijk doe ik nooit mee, ik ben altijd zo druk en niet heel veel aan de computer bezig. maar ik ga eens kijken op jou site.

   groetjes Ine

   Verwijderen