dinsdag 4 augustus 2015

Click!

Hoi hoi

Op dit kaartje is Tilda, een stempel van Magnolia, foto's aan het maken. Met foto's uit mijn favoriete land, Zwitserland.



Ik ben begonnen met een witte basis met daarop een zwart stukje cartstock. Het zwarte haalt de andere kleuren mooi op. Op het zwarte heb ik design papier geplakt uit een pretty papers blok.



Ik heb ook nog een strook gemaakt om dwars over de kaart te laten lopen. Boven en onder de rand heb ik pijltjes en wybertjes gestempeld. Deze komen uit een nieuwe serie van  


Deze nieuwe serie is gemaakt voor de mensen die een project life boek maken, maar ik laat zien dat ze ook erg leuk zijn op een kaart.
Je ziet dat ik deze keer in de foto negatieven fotootjes heb gedaan. Ik vond dat ook erg leuk. 
Gewoon op internet wat plaatjes zoeken of uit je eigen foto's natuurlijk en klein afdrukken en uitsnijden.

Ook heb ik rechtsboven weer een leuke strik gedaan. deze is van Joy.Daarop heb ik een plaksteentje gedaan ook uit de serie Project NL.

Ik ben weer tevreden met mijn kaartje.

groetjes Ine 


Hieronder weer de linken naar de nieuwe webwinkel van Kreatrends.


PK9120-Pretty-Papers-bloc-Old-Press PL1501-Clear-stempel-Borders-Arrows-Project-NLPL4502-Project-NL-Adhesive-stickers-Green-&-OrangeCOL1390-Collectables-snijmal-Filmstrip  PI2001-Basic-Linnenkarton-Wit-305-x-305-cmPI2007-Basic-Linnenkarton-Zwart-305-x-305-cm6002-0441-Snijmal-Billes-Bows