dinsdag 7 januari 2014

Mijn canvas

Hoi allemaal

Welkom Marian, fijn dat je mijn creaties wilt volgen.

Daar ben ik weer, met een project dit keer. Ik had bij mijn DT maatje Margreet een canvas gezien die ik prachtig vond. ik denk die wil ik ook een maken. Nu had zij die gemaakt met een workshop bij "het scraphuis" Dus ik ook even daar gekeken. En ja die was ook prachtig mooi.
Ik begonnen. Het is zo leuk om mee bezig te zijn.


Ik wilde graag een trouwfoto van ons verwerken en die heb ik uitgeprint in zwart wit. Ik wilde hem graag een beetje neutraal houden. Ik heb de foto gemat op zwart en zilver papier.


De achtergrond heb ik gedeeltelijk ingesmeerd met Gesso en bestrooit met wat schelpenzand. Ik heb daarna de "stenen" muurtjes opgebouwd en het "kippengaas" gemaakt met struktuurpasta. Alles weer een beetje opgeschuurd en een klein beetje kleur aangebracht met panpastel.


De takjes zijn van klei en de roosjes zijn zelf gemaakt met een Noor! mal. De vlindertjes zijn van Magnolia en heb ik stevig gemaakt met embospoeder.  

Wil jij nu ook zo'n canvas maken, dan ben je welkom op 29 januari. Er zijn nu nog 2 plaatsen vrij. Mail me even voor meer info ines-hip-en-zo@hotmail.com

Ik hoop dat jullie hem ook zo leuk vinden :) ik geniet er in elk geval elke dag van, want hij hangt hier in de woonkamer.

Groetjes Ine