maandag 2 december 2013

Fijne feestdagen!!!

Hoi hoi

druk druk bezig met van alles tegelijk. Dat werkt ook niet maar er komt steeds wat tussendoor. Nu zit ik op mijn zoldertje en ga verder met een aantal projecten. Ik ben bezig met een canvas, maar daar zit ik even nog op mijn foto te wachten. Dus geduld..... ik ben bezig met mijn DT kaart voor het kreatrends blog  die hoeft pas over een week maar klaar is klaar zou ik maar zeggen.
Verder ben ik nog een paar kerstballen aan het maken. Van die houten gevallen die je mooi mag versieren. Heel leuk en het schiet al op. En ik moet/mag de komende week nog 40 kerstballen gieten van zeep. Is ook nog en hele klus. Verder heb ik mijn zoon gesponsord met een aantal prijzen voor hun schoolproject. Maar nu dus ook mijn badbruisballen op die gereserveerd waren voor de kerstmarkt van 16, 17 en 18 december. Dus of ik die maar even opnieuw wil maken hihihi
Afgelopen vrijdag naar de PanPastel inkleur cursus geweest. Leuk maar ik moet nog oefenen.
Dus je ziet eigenlijk heb ik het te druk op dit moment. Daarom ga ik ook snel verder als ik mijn kaartje geplaatst heb.
Dit leuke kaartje heb ik gemaakt met het muurtje van dutch doobadoo. Dat is echt heel erg leuk. Ik heb hemnadat ik de pasta erop heb gesmeerd bestrooid met frantage. Daarna verwarmt en toen kwam deze prachtige muur tevoorschijn.
Het afdrukje is ook ingekleurd met PanPastel.

Fijn dat je even langskwam. Hopelijk lukt het mij binnenkort ook weer eens om langs te komen op al jullie blogs. Op dit moment lukt me dat helaas niet.

Groetjes Ine